Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των καλύτερων αθλητών και την κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλαθλητικού Συλλόγου στην Καλλιθέα, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018. Παραβρέθηκαν ο πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ.Jan Bondy, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κώστας Κουκάς, ο Αντιδήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Βαφειάδης, πλήθος πρωταθλητών, προπονητών, γονιών και εθελοντών και κορυφαίοι αθλητικοί παράγοντες του στίβου, του τένις, του τριάθλου  και του δρομικού κινήματος.

Ο πρόεδρος  του Συλλόγου και Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ κ. Παναγιώτης Δημάκος στην ομιλία του καλωσόρισε στην οικογένεια του Φιλαθλητικού που φέτος κλείνει 28 χρόνια αθλητικής δραστηριότητας, όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους γονείς, τους χορηγούς και τους εθελοντές των τμημάτων Στίβου, Τένις και Ρυθμικής Γυμναστικής καθώς και όλους τους δρομείς των αγώνων Κallithea RUN και Kallithea Night Run.

Ειδική βράβευση απονεμήθηκε προς: τον κ. Jan Bondy, Πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας με την ευκαιρία της «αδελφοποίησης» των αγώνων Κallithea Run  2018 και των 10km Grand Prix της Πράγας που κατέχει το Golden Label  της IAAF. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως θα συμμετάσχει στον αγώνα  που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου με εκκίνηση στην πλατεία Δαβάκη.

Επίσης στο Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά για  τη συμβολή του στο δρομικό κίνημα των Κυκλάδων καθώς και σε συντελεστές και χορηγούς του 2oυ Kallithea Night Run που έκανε ρεκόρ συμμετοχών νυχτερινού αγώνα σε δημόσιο δρόμο και την αθλήτρια της ΠαραΟλυμπιακής ομάδας ξιφασκίας Κέλλυ Λουφάκη που συμμετείχε ως δρομέας στη διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος δεσμεύτηκε πως ο Δήμος Καλλιθέας θα είναι υποστηρικτής της προσπάθειας του Συλλόγου για τη διοργάνωση του Διεθνούς meeting αλμάτων που θα πραγματοποιηθεί 26 Μαϊου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας αλλά και του 1ου ημιμαραθωνίου  που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Καλλιθέα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου χαιρέτισε την εκδήλωση και τους αθλητές και δρομείς κι ανακοίνωσε έναν νέο αγώνα δρόμου με τη συμβολή του Φιλαθλητικού Συλλόγου, για δρομείς κάθε ηλικίας, στην πόλη του.

Οι Ολυμπιονίκες και τεχνικοί σύμβουλοι του τμήματος  της Ρυθμικής Γυμναστικής  Άννυς και Κλέλιας Πανταζή  με τα υπέροχα προγράμματα των αθλητριών τους επί σκηνής, έκλεψαν για μια ακόμη φορά την παράσταση στην πρώτη μας εκδήλωση για το καλωσόρισμα της νέας αθλητικής χρονιάς. 

Οι μικροί πρωταγωνιστές του τμήματος τένις και οι αυριανοί πρωταθλητές/τριες του στίβου βραβεύτηκαν για τις προσπάθειες και τις επιδόσεις τους. Τα κορίτσια της Ρυθμικής μας για την 1η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Ensemble αλλά και οι ατομικές διακρίσεις και οι συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα.

Το πρώτο φετινό αθλητικό ραντεβού του Φιλαθλητικού και των δρομέων είναι στην πλατεία Δαβάκη για το Διεθνή αγώνα Kallithea Run 2018 την 1η Απριλίου 2018 με δρομείς που δηλώνουν συμμετοχή στο site της διοργάνωσης στα 5 και 10 km οι δρομείς και αθλητές αλλά και στα 2,5 km. 

 

 

{gallery rows=3 columns=2}stories/news/pitta2018{/gallery}

 

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ

www.kallithearun.gr

FB: Kallithea Run

FB: Φιλαθλητικός Καλλιθεας στίβος

FB: Φιλαθλητικός Καλλιθέας τέννις

FB: Φιλαθλητικός Καλλιθέας Ρυθμική Γυμναστική