- Πόσα μηνύματα και σε ποιες χρονικές στιγμές θα λάβω από τη Διοργάνωση;

Α) Δρομείς που συμπληρώνουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής

Θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 5 ημερών από α) την αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης της εγγραφής σας για αυτούς που πληρώνουν στην τράπεζα β) την υποβολή της αίτησης συμμετοχής για εκείνους που θα πληρώσουν με πιστωτική κάρτα άμεσα κατά την υποβολή της αίτησης. Το μήνυμα αυτό είναι το μήνυμα ολοκλήρωσης της εγγραφής και επιβεβαιώνει ότι η συμμετοχή σας είναι έγκυρη και οικονομικά τακτοποιημένη.
Θα σας αποσταλεί ένα δεύτερο μήνυμα 2-3 ημέρες πριν τον αγώνα που θα χρησιμοποιήσετε για την παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου.

Β) Δρομείς που συμπληρώνουν την έντυπη αίτηση συμμετοχής και την υποβάλουν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας

Θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα 2-3 ημέρες πριν τον αγώνα που θα χρησιμοποιήσετε για την παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου. Δεν θα σας αποσταλεί άλλο μήνυμα, η απόδειξη που θα σας δοθεί αποτελεί αποδεικτικό υποβολής και τακτοποίησης της εγγραφής σας.

- Θέλω να πληρώσω στην τράπεζα. Τι πρέπει να προσέξω;
Θα πρέπει να φροντίσετε για την καταγραφή στην αιτιολογία κατάθεσης του κωδικού εγγραφής και του ονοματεπώνυμού σας. Αντίγραφο του καταθετηρίου θα πρέπει να αποσταλεί στην Οργανωτική Επιτροπή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής

- Ξέχασα να συγκρατήσω τον κωδικό της εγγραφής μου στο Internet. Πώς θα πληρώσω το αντίτιμο συμμετοχής;
Δεν πειράζει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο καταθετήριο και συγκεκριμένα στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας (παρακαλώ να συμπεριλαμβάνεται το όνομα πατρός) σε συνδυασμό με τον αγώνα στον οποίο θέλετε να λάβετε μέρος.

- Πότε θα λάβω email ολοκλήρωσης της εγγραφής;
Η αποστολή του email ολοκλήρωσης της εγγραφής πραγματοποιείται συνήθως εντός 5 ημερών μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής της εγγραφής. Η επιβεβαίωση της πληρωμής πραγματοποιείται με την αποστολή αντιγράφου κατάθεσης της συνδρομής συμμετοχής (στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης ο κωδικός εγγραφής και το ονοματεπώνυμο του δρομέα) στο email της Οργανωτικής Επιτροπής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Στην περίπτωση ηλεκτρονικής πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, δε χρειάζεται η αποστολή του καταθετηρίου και ο χρόνος μετράει από τη στιγμή υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής.

- Έκανα πολλές εγγραφές και πλήρωσα για όλους με τη δική μου κάρτα. Έλαβα email ολοκλήρωσης αλλά οι υπόλοιποι όχι. Τι γίνεται;
Το email συμμετοχής αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής κάθε δρομέα. Θα πρέπει λοιπόν να επιβεβαιώσετε ότι έχετε συμπληρώσει τη σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάθε περίπτωση.

- Άλλαξα email τι γίνεται τώρα;
Μπορείτε να ζητήσετε την ενημέρωση των στοιχείων εγγραφής σας στέλνοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Οργανωτική Επιτροπή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Μην ξεχάσετε να αναφέρετε στο μήνυμά σας τον κωδικό εγγραφής, το ονοματεπώνυμό σας και την παλιά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν δεν το κάνετε δεν πειράζει, απλά δεν θα πάρετε την ενημέρωση που παίρνουν όλοι οι δρομείς (π.χ. μήνυμα ενημέρωσης σχετικά με τον αριθμό συμμετοχής και την παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου).

- ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΜΑΔΑΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ. Πώς γίνεται ακριβώς; Πώς πληρώνουμε; Τι γράφει ο αριθμός μας; Πώς γίνεται η χρονομέτρηση μας;
Η εγγραφή στη σκυταλοδρομία πραγματοποιείται με χρήση της σχετικής φόρμας εγγραφής. Μπορείτε να πληρώσετε με χρήση πιστωτικής κάρτας κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης της ομάδας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή αντίγραφου του καταθετηρίου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο για όλη την ομάδα. Ο αριθμός συμμετοχής που θα παραλάβετε θα γράφει το ονοματεπώνυμό σας. Η χρονομέτρησή σας γίνεται ηλεκτρονικά όπως και για όλους τους υπόλοιπους δρομείς.

- Μπορώ να έρθω να πληρώσω στα γραφεία σας;
Ναι, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας από 17:30 – 19:30.

Μπορώ να πληρώσω με κάρτα στα γραφεία σας;
Όχι, μόνο με μετρητά στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας από 17:30 – 19:30.

- Η πιστωτική μου κάρτα πέρασε την εγγραφή μου δύο φορές. Μπορούμε να το τσεκάρουμε αν μπήκαν τα χρήματα στο λογαριασμό σας;
Το περιβάλλον της τράπεζας δεν επιτρέπει τη διπλή πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας για τον ίδιο κωδικό παραγγελίας (πρακτικά στην περίπτωσή μας για τον ίδιο κωδικό εγγραφής).

- Επιστροφή χρημάτων για διπλή εγγραφή. Πώς γίνεται;
Παρακαλώ ενημερωθείτε για την πολιτική ακυρώσεων όπως αυτή παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στην ενότητα των εγγραφών.

- Επιστροφή χρημάτων γιατί τελικά δεν ήρθα στον αγώνα ή ενημέρωσα πως δεν θα έρθω νωρίτερα από τη διεξαγωγή του. Πώς γίνεται;
Παρακαλώ ενημερωθείτε για την πολιτική ακυρώσεων όπως αυτή παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στην ενότητα των εγγραφών.

- Δεν θα τρέξω τελικά. Πώς μπορώ να μεταφέρω την εγγραφή μου σε κάποιο φίλο;
Οι εγγραφές είναι ατομικές, προσωπικές και δε μεταφέρονται.

- Θέλω να κάνω εγγραφή για μένα και κάποιους ακόμα και να πληρώσω με τη δική μου κάρτα.Τι πρέπει να προσέξω;
Η εγγραφή μπορεί να γίνει κανονικά (εφόσον έχετε εξουσιοδοτηθεί από τους άλλους δρομείς για να κάνετε αυτήν την ενέργεια) απλά θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε καταγράψει με ακρίβεια τα στοιχεία όλων των δρομέων που πρόκειται να εγγράψετε. Για παράδειγμα αν δεν πληκτρολογήσετε σωστά την ημερομηνία γέννησης ενός δρομέα τότε ενδεχομένως να μην καταταγεί στη σωστή ηλικιακή κατηγορία ή εάν δεν πληκτρολογήσετε σωστά το email του θα του στερήσετε τη δυνατότητα να λαμβάνει χρήσιμες ενημερώσεις σχετικά με τη διοργάνωση.

- Θέλω να παραλάβω το αγωνιστικό πακέτο νωρίτερα και όχι την ημέρα του αγώνα. Πώς γίνεται; 
Οι αριθμοί και η μπλούζα δίνονται μια ημέρα πριν από τις 10:00 – 18:00 στην Πλατεία Δαβάκη.

- Μπορώ να παραλάβω το αγωνιστικό πακέτο μια ώρα πριν τον αγώνα;
Οι αριθμοί και η μπλούζα δίνονται μια ημέρα πριν από τις 10:00 – 18:00 στην Πλατεία Δαβάκη.

- Μπορώ να παραλάβω τον αριθμό και την μπλούζα μου πιο νωρίς αφού έχω πληρώσει ήδη;
Όχι, δεν μπορείτε.

- Από πού γίνεται η παραλαβή αριθμού και τσάντας αθλητή και πότε;
Παρακαλώ ενημερωθείτε για τη λειτουργία του κέντρου εγγραφών όπως αυτή παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

- Υπάρχει χώρος αποθήκευσης με φύλαξη για τα πράγματα μας;
Ναι, υπάρχει .

- Αποτελέσματα ανά κατηγορία ηλικίας θα υπάρχουν φέτος;
Ναι, θα υπάρχουν.

- Από πού μπορώ να αγοράσω φωτογραφίες του αγώνα;
Φωτογραφίες του αγώνα ανεβαίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης από όπου και μπορείτε να τις ανακτήσετε δωρεάν.

- Υπάρχει έκπτωση για τους άνεργους και τους φοιτητές;
Όχι.

- Υπάρχει κάποιο όριο ηλικίας για τους αγώνες δρόμου;
Για να συμμετάσχει κάποιος στους Αγώνες Δρόμου των 5 και 10 χλμ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του και για τα 2,5 χλμ άνω των 6 ετών.

- Χρειάζεται χαρτί γιατρού για να συμμετέχω;
Όχι, παρόλα αυτά στην αίτηση συμμετοχής δηλώνετε ότι συμμετέχετε στον αγώνα με δική σας ευθύνη και έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.