Λάβετε μέρος στον πιο πετυχημένο αγώνα που προσφέρεται για ρεκόρ!

Η διοργάνωση τελεί υπο την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού  καθώς αποτελεί Αθλητικό Τουριστικό Προορισμό με αρκετές ξένες συμμετοχές δρομέων απο όλον τον κόσμο, του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Αττικής 

Συνδιοργανώνεται από το Φιλαθλητικό Σύλλογο και το Δήμο Καλλιθέας  απο το 2011 και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

 Από το 2018  έγινε Διεθνής αφού "αδελφοποιήθηκε" με την επιτυχημένη ευρωπαϊκή διοργάνωση   10.000μ Grand Prix της ΠΡΑΓΑΣ.

 

Το Prague Grand Prix 2019 αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις σε δημόσιο δρόμο, της Ευρώπης και διεξάγεται το Σεπτέμβρη στην πρωτεύουσα της Τσεχίας την Πράγα.  Ο αγώνας κατέχει το Golden Label της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού IAAF.

Δρομείς που μετέχουν στο διεθνές αυτό αθλητικό event έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και στο Kallithea Run στη διαδρομή των 10χλμ κι αντίστοιχα δρομείς που θα μετέχουν στον αγώνα της Καλλιθέας θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  στον αγώνα της Πράγας για το Σεπτέμβρη του 2019.

 *Το Kallithea Run, σαν φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διαθέσει μέρος τον εσόδων του απο τον αγώνα της 7ης Απριλίου 2019 στην "Κιβωτό του Κόσμου"

 Οι διαδρομές των 5 Km και 10 Km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International και την IAAF

 Για την καλύτερη προτοιμασία σας: εάν είστε αρχάριοι δρομείς ή προχωρημένοι και θέλετε να βελτιώσετε την προσωπική σας επίδοση απευθυνθείτε στους ειδικούς