ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 2,5km

 

Οι Εγγραφές για τον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ θα γίνονται την παραμονή του αγώνα από τις 10.00πμ – 4.00μμ και την ημέρα του αγώνα από τις 8:30πμ – 10:30πμ στην Πλατεία Δαβάκη (όπου οι δρομείς θα παραλαμβάνουν και τον αριθμό συμμετοχής τους).

Ώρα Εκκίνησης: 11:00

Η συμμετοχή επιτρέπεται σε μαθητές και δρομείς που έξι (6) ετών και άνω.

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό μπροστά από την Πλατεία Δαβάκη.

Κανείς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες, αν δεν έχει πρώτα εγγραφεί και εξασφαλίσει το νούμερο συμμετοχής του. Δρομείς, που δεν θα διαθέτουν αριθμό συμμετοχής, τους παρακαλούμε να σεβαστούν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αθλητές, ενώ παράλληλα για λόγους ασφαλείας σε καμία περίπτωση να μην επιχειρήσουν να τρέξουν ξεκινώντας ή τερματίζοντας μαζί τους.Οι δρομείς, οι οποίοι θα αγνοήσουν την παραπάνω επισήμανση, τόσο στις εκκινήσεις όσο και στους τερματισμούς, θα παρεμποδιστούν κατά την είσοδό τους στα αντίστοιχα σημεία.

Περιγραφή της Διαδρομής:

Η διαδρομή των 2,5 χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) με δεξιά όδευση, μέχρι την οδό Αγίων Πάντων. Κάνει αναστροφή επί της Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και συνεχίζει μέχρι την Αγία Ελεούσα όπου και πάλι κάνει αναστροφή και τερματίζει μπροστά στην πλατεία Δαβάκη.