Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση
Κατηγορία: Αγώνες

9ο KALLITHEA RUN 2020

Ελάτε να τρέξουμε μαζί στον πιο πετυχημένο αγώνα!!!

Για 9η συνεχή χρονιά ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας τον δημοφιλή αγώνα σε δημόσιο δρόμο με σύνθημα «Τρέχοντας στην Καλλιθέα» και την επωνυμία,«Κallithea Run».

Ο αγώνας αυτός απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, σε αθλητές αλλά και γενικά στους φίλους του δρομικού κινήματος στο εσωτερικό της χωράς αλλά και διεθνώς και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Καλλιθέας ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ και του Υπουργείου Τουρισμού.

Το «Kallithea Run» πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία μιας και οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 5.500. Αθλητές, δρομείς, γονείς και παιδιά άνω των 12 ετών συμμετέχουν στις διαδρομές των 2,5 km, 5 km και 10 km, οι οποίες είναι πιστοποιημένες από την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων, AIMS International και την Διεθνή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού, IAAF.

Μάλιστα, από το 2018 ο Αγώνας έγινε Διεθνής αφού "αδελφοποιήθηκε" με την επιτυχημένη ευρωπαϊκή διοργάνωση 10.000 km, Grand Prix της ΠΡΑΓΑΣ. Το Prague Grand Prix αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις σε δημόσιο δρόμο, της Ευρώπης και διεξάγεται το Σεπτέμβρη στην πρωτεύουσα της Τσεχίας την Πράγα.  Ο αγώνας κατέχει το Golden Label της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού IAAF.

Οι διεθνείς συμμετοχές αθλητών και αθλητριών στο Kallithéa Run αλλά και ένας σημαντικός αριθμός εθελοντών καθιστούν τον αγώνα αυτό διεθνή προορισμό με σημαντικά οφέλη τόσο για την τοπική κοινωνία της Καλλιθέας και των όμορων Δήμων όσο και εν γένει των Δήμων της Νότιας Αττικής.

 

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλες και όλους και αυτή τη χρόνια να τρέξουμε μαζί και να διασκεδάσουμε στην Καλλιθέα!!!