2ο Δελτίο Τύπου, Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η έναρξη των εγγραφών για το Πρόγραμμα του Εθελοντισμού της διοργάνωσης  άρχισε. Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή στο www.kallithearun.gr.

 

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής διοργάνωσης. Συμμετέχοντας ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ σε μια διοργάνωση με μεγάλη κοινωνική απήχηση, κάνετε τη συμμετοχή στη Διοργάνωση «Τρέχοντας στην Καλλιθέα – Kallithea Run» μια σημαντική εμπειρία για όλους τους αγωνιζόμενους ενώ παράλληλαεσείςαποκομίζετε μια ξεχωριστή εμπειρία.”

 

Για περισσότερες Πληροφορίες,  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Οργανισμού ΠαιδικήςΑγωγής  και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»  στα τηλέφωνα:

  • Τηλ: 210-9565618, 210-9521410
  • Fax: 210-9565127
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Καθημερινά 09:00 – 15:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 15:00 – 20:00.

 

Συνημμένα σας στέλνουμε την Αίτηση των Εθελοντών

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΟ.Π.Α.Α.    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Σ.Κ.
   
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΚΟΣ