Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέα

Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας συνδιοργανώνουν με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 τον 5ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο, “Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2016”.

Η περίοδος εγγραφών ξεκίνησε μέσω της ιστοσελίδας www.kallithearun.gr και με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στο τηλέφωνο 210–9565127 του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

 

Αναλυτικά: Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 10χλμ και τα 5χλμ, θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016. Για τα 2,5χλμ μέχρι την Κυριακή 17 Απριλίου ώρα 09:30,

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οn line εγγραφή.

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στο τηλέφωνο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»:

γ. Αυτοπροσώπως για τα 5 χλμ και τα 10χλμ στα παρακάτω σημεία:

Για τα 2.5 χλμ αυτοπροσώπως

 

Το κόστος συμμετοχής ανά αγώνα δρόμου παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα

 

Αγώνας

Με χρονομέτρηση και T-Shirts

Δρόμου 10χλμ.

5€

Σκυταλοδρομία 4x2,5χλμ.

5€/άτομο

Δρόμου 5χλμ.

5€

Δρόμου 2,5χλμ.

0€ (δεν περιλαμβάνεται ηλεκτρινική χρονομέτρηση και αναμνηστικό δίπλωμα)

 

α. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης στην Alpha Bank.

Αριθμ. Λογαριασμού: 993 00 2330 001622

IBAN: GR65 0140 9930 9930 0233 0001 622

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής το αργότερο 2 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να στείλετε στα γραφεία μας την απόδειξη κατάθεσης στους αριθμούς fax που αναφέρονται παραπάνω.

 

β. Με μετρητά, ταυτόχρονα με την αυτοπρόσωπη εγγραφή σας.

 

α. Στους συμμετέχοντες που θα καταβάλλουν το αντίτιμο των 5€, θα δοθούν δωρεάν: T-Shirts της διοργάνωσης, αριθμός εγγραφής (Bib) με το όνομα , Chip χρονομέτρησης (για τα 5 και 10Χλμ.), Επίσημος χρόνος και κατάταξη, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής (για τα 5 και 10Χλμ.) και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

β. Στους συμμετέχοντες που ΔΕΝ θα καταβάλλουν το αντίτιμο των 5€ (αναφέρεται στον αγώνα των 2,5 Χλμ), θα δοθούν δωρεάν μόνο αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» στα τηλέφωνα:

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

Ο.Π.Α.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Σ.Κ.

   
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΚΟΣ