Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχείο

O Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά), διοργανώνουν την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 τον 1ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο,

“Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2012”.

 

Η Έναρξη των εγγραφών ορίστηκε για την Τετάρτη 14/3/12 μέσω της ιστοσελίδας www.kallithearun.gr και με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στο τηλέφωνο 210–9565127 του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

 

Παράλληλα και μέσα στις κοινωνικές δράσεις της διοργάνωσης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών «Κοινωνική Αλληλεγγύη»

Θα γίνει το Σάββατο 7/04/12 και από ώρα 10:00 -14:00

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Με μήνυμα: «10΄ ΛΕΠΤΑ  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ! ΕΣΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ?»

 

Αναλυτικά: Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 10χλμ και τα 5χλμ, θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012. Για τα 2,5χλμ μέχρι την Κυριακή 8 Απριλίου ώρα 09:30

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οn line εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.kallithearun.gr

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στο τηλέφωνο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»:

γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:

16.00-21.00

Το κόστος συμμετοχής ανά αγώνα δρόμου παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα

 

Αγώνας Χωρίς χρονομέτρηση και Τ-Shirts Με χρονομέτρηση (10χλμ) και T-Shirts Μαθητικό
Δρόμου 10χλμ. 0€ 5€ 0€
Δρόμου 5χλμ. 0€ 5€ 0€
Δρόμου 2,5χλμ. 0€ 0€ 0€

 

α. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό 137 54 05 30 - 00 Εθνική Τράπεζα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής το αργότερο 2 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να στείλετε στα γραφεία μας την απόδειξη κατάθεσης στους αριθμούς fax που αναφέρονται παραπάνω.

β. Με μετρητά, ταυτόχρονα με την αυτοπρόσωπη εγγραφή σας.

 

α. Στους συμμετέχοντες που θα καταβάλλουν το αντίτιμο των 5€, θα δοθούν δωρεάν: T-Shirts της διοργάνωσης, αριθμός εγγραφής (Bib) με το όνομα , Chip χρονομέτρησης ( για τα5 και 10Χιλ),Επίσημος χρόνος και κατάταξη, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

β. Στους συμμετέχοντες που ΔΕΝ θα καταβάλλουν το αντίτιμο των 5€, θα δοθούν δωρεάν μόνο: Αριθμός εγγραφής (Bib), αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής  και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»  στα τηλέφωνα:

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΟ.Π.Α.Α.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Σ.Κ.

 

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΚΟΣ